Parfumerie MOOI

MOOI parfumerie is een keten van zelfstandige parfumerieën in Nederland. Wij bieden alle bekende merken en ons team is deskundig en ervaren. Tevens hebben wij een aantal unieke assortimenten. Denk aan parfums van Hermes, huidverzorging van Perris, Cadeausets van Rituals etc. In onze parfumerie is altijd wat te beleven; beleef het mee! 

Beautyschool

De beautyschool is iets speciaals. Naast de verkoop van cosmetica, leren wij u ook hoe u het beste de producten kunt gebruiken. Onze ervaren specialistes geven les aan u of aan een groep vriendinnen. Alles in een informele sfeer. Uiteraard zijn de beautyschools op afspraak. Informeer bij ons team!

Nagellakken

Iedere zaterdag lakken we gratis de nagels van onze klanten zonder afspraak. Een leuke onderbreking van uw winkeldag. Uiteraard kunt u ook uw nagels laten lakken met gel-lak van OPI in onze salons, bij een van onze specialistes, op afspraak.

Events

Regelmatig organiseren wij speciale events in de winkel. Een high tea, een event met juwelen of een VIP avond met een cosmetica merk. Kijk op onze agenda en geef u op voor deelname.