Wat doen wij voor u?

DA-MOOI van Frits is 10 juni 2014 geopend, als pilot-store voor de FGM formule van DA drogisterijen en MOOI parfumerieën. Voorheen was de drogisterij (DA drogisterij Verweij) gevestigd op Julianalaan 16 en de parfumerie (MOOI van Frits) op Julianalaan 18 te Bilthoven.

 

Na de verhuizing en fusie biedt de winkel een compleet pakket voor lichaamsverzorging en gezondheid op één adres. De nadruk ligt op de complete beleving in de winkel van alles wat de cosmetische sector te bieden heeft; proeven, testen, ruiken en proberen; het kan in onze winkel. Ons assortiment is compleet en onze service uitgebreid, passend bij de uitstraling van onze merken.

 

Wij laten u graag kennis maken met onze service, want we zijn trots op wat wij doen.

In de parfumerie hebben we een compleet assortiment geuren, huidverzorging en cosmetica, van alle bekende (en minder bekende) merken. Van Chanel tot Rituals en veel, veel meer.

De drogisterij biedt u alles van lichaamsverzorging tot gezondheid.

Onze schoonheidssalon heeft 4 salons waar u een behandeling kunt ondergaan om nog mooier te zijn en te voelen. We hebben ook een nagelsalon en pedicure salon.

Onze Eyelove brillen afdeling is voordelig en modebewust. Uiteraard wordt uw bril ook volledig geautomatiseerd opgemeten. 

Ook voor uw stomerij en wasserij services staan wij voor u klaar.

 

Ook zijn wij maatschappelijk betrokken. Wij steunen het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis in Bosch en Duin en zijn wij trots op onze bijdrage aan een verbetering van de zorg in het MOOI-ste ziekenhuis van Nederland.