Wat doen wij voor jou?

MOOI+Gezond van Frits is 10 juni 2014 geopend. Voorheen was de drogisterij (drogisterij Verweij) gevestigd op Julianalaan 16 en de parfumerie (MOOI van Frits) op Julianalaan 22 te Bilthoven. In 2020 hebben wij de winkel grondig verbouwd om alle nieuwe assortimenten een MOOIe plaats te geven en de services in de winkel verder uit te breiden.

 

Na de verhuizing en fusie biedt de winkel een compleet pakket voor lichaamsverzorging en gezondheid op één adres. De nadruk ligt op de complete beleving in de winkel van alles wat de cosmetische sector te bieden heeft; proeven, testen, ruiken en proberen; het kan in onze winkel. Ons assortiment is compleet en onze service uitgebreid, passend bij de uitstraling van onze merken.

 

Wij laten je graag kennis maken met onze service, want we zijn trots op wat wij doen.

In de parfumerie hebben we een compleet assortiment geuren, huidverzorging en cosmetica, van alle bekende (en minder bekende) merken. Van Chanel tot Rituals en veel, veel meer. 

Op het gebied van scheren hebben we alles in huis. Zaterdag komt een barbier naar onze winkel voor een complete beleving en scheerinstructie.

De drogisterij biedt een breed pakket van lichaamsverzorging tot gezondheid.

Onze schoonheidssalon heeft 4 salons waar je een behandeling kunt ondergaan om nog mooier te zijn en te voelen. We hebben ook een nagelsalon en pedicure salon.

Onze Eyelove brillen afdeling is voordelig en modebewust. Uiteraard wordt jouw bril ook volledig geautomatiseerd opgemeten. 

Ook voor stomerij en wasserij services staan wij voor je klaar.

 

Ook zijn wij maatschappelijk betrokken. Wij steunen het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis in Bosch en Duin en wij zijn trots op onze bijdrage aan een verbetering van de zorg in het MOOI-ste ziekenhuis van Nederland.