Wat doen wij voor jou?/ privacybeleid

MOOI+Gezond van Frits is 10 juni 2014 geopend. Voorheen was de drogisterij (drogisterij Verweij) gevestigd op Julianalaan 16 en de parfumerie (MOOI van Frits) op Julianalaan 22 te Bilthoven. In 2020 hebben wij de winkel grondig verbouwd om alle nieuwe assortimenten een MOOIe plaats te geven en de services in de winkel verder uit te breiden.

 

Na de verhuizing en fusie biedt de winkel een compleet pakket voor lichaamsverzorging en gezondheid op één adres. De nadruk ligt op de complete beleving in de winkel van alles wat de cosmetische sector te bieden heeft; proeven, testen, ruiken en proberen; het kan in onze winkel. Ons assortiment is compleet en onze service uitgebreid, passend bij de uitstraling van onze merken.

 

Wij laten je graag kennis maken met onze service, want we zijn trots op wat wij doen.

In de parfumerie hebben we een compleet assortiment geuren, huidverzorging en cosmetica, van alle bekende (en minder bekende) merken. Van Chanel tot Rituals en veel, veel meer. 

Op het gebied van scheren hebben we alles in huis. Zaterdag komt een barbier naar onze winkel voor een complete beleving en scheerinstructie.

De drogisterij biedt een breed pakket van lichaamsverzorging tot gezondheid.

Onze schoonheidssalon heeft 4 salons waar je een behandeling kunt ondergaan om nog mooier te zijn en te voelen. We hebben ook een nagelsalon en pedicure salon.

Onze Eyelove brillen afdeling is voordelig en modebewust. Uiteraard wordt jouw bril ook volledig geautomatiseerd opgemeten. 

Ook voor stomerij en wasserij services staan wij voor je klaar.

 

Ook zijn wij maatschappelijk betrokken. Wij steunen het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis in Bosch en Duin en wij zijn trots op onze bijdrage aan een verbetering van de zorg in het MOOI-ste ziekenhuis van Nederland. 

 

 

Privacybeleid Gezond-MOOI van Frits

 

 

Inleiding

In ons bedrijf zijn vertrouwelijkheid, veiligheid en zorgvuldigheid belangrijke begrippen. Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en goed werkgeverschap betekenen bij ons ook dat wij volgens de regels omgaan met persoonsgegevens en privacy.

Hoe wij daarmee omgaan, leest u in dit document. Wanneer u van mening bent dat deze regels niet goed staan vermeld of worden nageleefd, dan verzoeken wij u dringend contact op te nemen met [naam].


Vertrouwelijkheid
Wij zijn Gezond-MOOI van Frits. 

Wij werken volgens de privacywet- en regelgeving. Wij verwerken uw gegevens vertrouwelijk, veilig en zorgvuldig en respecteren uw rechten. 

Voor het bereiken van het doel waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt, wordt inbreuk op de persoonlijke levenssfeer zoveel mogelijk beperkt. De inbreuk zal niet onevenredig zijn. De informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Wij verwerken persoonsgegevens onder andere van ons personeel, onze zakelijke relaties en klanten. In bijzondere gevallen zullen wij uw (vrije, specifieke, geïnformeerd en ondubbelzinnige) toestemming vragen voor verwerking. Uw toestemming zal worden vastgelegd en bewaard. U kunt in beginsel gegeven toestemming weer intrekken.


Personeel
Wij bewaren de persoonsgegevens van onze medewerkers in verband met onderstaande onderwerpen zo lang als noodzakelijk, dus voor de kortst mogelijke termijn. 


Relaties en klanten 
Wij bewaren de persoonsgegevens van onze relaties en klanten in verband met onderstaande onderwerpen zo lang als noodzakelijk, dus voor de kortst mogelijke termijn. In enkele gevallen gelden wettelijke bewaartermijnen. Voor andere hanteren wij interne richtlijnen:


Social Media
Als u deelneemt aan social media als Facebook, Twitter, Yammer, Pinterest, Instagram, LinkedIn, enzovoort, dient u bekend te zijn met de hulpmiddelen die deze sites bieden voor het instellen van uw voorkeuren voor het delen van persoonsgegevens via uw sociale-mediaprofiel(en). Wanneer wij in dit kader persoonsgegevens verwerken, zijn wij ook gebonden aan dit privacy beleid.
Bijzondere persoonsgegevens
Bijzondere persoonsgegevens zoals informatie over gezondheid en lidmaatschap van een vakbond verwerken wij niet, tenzij met uw toestemming of strikt binnen de grenzen van de wet.
-        Medische informatie medewerkers
-        Incidentenwaarschuwingssysteem 
-        BSN
-        Wettelijke verplichting.

 

Veiligheid 
Wij spannen ons maximaal in om uw privacy te waarborgen. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en hebben alleen toegang tot informatie nodig voor de uitoefening van hun functie. Ons computernetwerk en gebouw is beveiligd voor dit doel.  

In het geval dat, ondanks onze veiligheidsmaatregelen, persoonsgegevens in handen (kunnen) zijn gekomen van derden zonder toegangsrechten, zullen wij u direct informeren, alsmede de Autoriteit persoonsgegevens.


Verwerking voor en door derden
Wij maken gebruik van de diensten van andere bedrijven. Dat valt onder onze verantwoordelijkheid. Wij sloten en sluiten met deze bedrijven verwerkingsovereenkomsten. 

Wij zijn franchisenemers in een franchiseformule. De franchisegever sloot met ons een verwerkingsovereenkomst. De franchisegever is voor de verwerking van persoonsgegevens die wij verwerken in het kader van deze overeenkomst verantwoordelijk.


Zorgvuldigheid
Wanneer u informatie wilt over onze verwerking van uw persoonsgegevens, dan zullen wij u deze informatie pas geven na een positieve identificatie. U heeft dan recht op:
-        inzage in door ons van u vastgelegde gegevens;
-        correctie of verwijdering;
-        bezwaar tegen bepaalde wijzen van gebruik
.

Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of bezwaar kunt u indienen bij [naam/adres] met een kopie van uw identiteitsbewijs. Wij zullen dan binnen 2 weken reageren.