Eyelove brillen voordelig en modieus

Een modieuze bril hoeft niet duur te zijn. Wij hebben een continue wisselend assortiment kwaliteitsbrillen naar de laatste mode. Uw ogen worden in de winkel opgemeten of wij maken een exacte kopie van uw huidige lenzen. Een bril bij iedere outfit; voor de prijs hoeft u het niet te laten. Kijk voor het actuele assortiment op de website van Eyelove.

Gratis oogmeting

De verkoop van een Eyelove® bril begint met een gratis oogmeting in one winkel. Alles zonder afspraak. Loop gewoon eens binnen en kijk vrijblijvend bij ons brillen assortiment.

Professionele ondersteuning

Ons team is opgeleid om een bril aan te meten en uw ogen op te meten. Toch kan er altijd een vraag zijn, die extra aandacht verdient. Hiervoor biedt Eyelove® ondersteuning van een opticien op afspraak; uiteraard gratis.

Assortiment

Het Eyelove® brillen assortiment is kwalitatief hoogstaand en modieus. Het assortiment wisselt voortdurend en gaat van klassiek tot zeer trendy. En alles voor een vooraf vaste lage prijs. Zonder toeslagen voor ontspiegelen, krasvastheid etc. Duidelijker kan het niet zijn. En de meeste klanten komen terug voor meerdere brillen, want voor de prijs hoef je het niet te laten.